top of page
Wefitter banner website (5).png
Rode bladeren

Doe jij (weer) mee?

In september is Fitland Mill weer de place to be tijdens de Olympische Railsportdag 2023. Om jou nu al een beetje in deze sfeer te krijgen, dagen wij jou uit om samen met je collega's naar de Olympische stad Parijs te lopen middels dit Railsport gamification event.

 

Maar… wees voorzichtig met de croissants, deze kunnen je vooruitwerpen, maar zeker ook achteruit. Kies jouw croissant zorgvuldig en blijf weg van de donkere verbrande croissants!

 

Event informatie

Startdatum Railport Eiffeltoren spel

Op woensdag 1 februari start het Railsport Eiffeltoren spel.

Voor wie

Deelname staat open voor alle medewerkers van de bij Railsport aangesloten spoorwegbedrijven.

Aanmelden

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Kosten

Deelname aan dit evenement is gratis. Je hoeft alleen de (gratis) Railsport 'WeFitter' app downloaden. 

Image by Robert Coelho
221215 foto website 1_edited.jpg

Railsport Eiffeltoren spel

Ga samen de strijd aan!

Op woensdag 1 februari gaan jullie gezamenlijk de strijd aan tegen de andere teams op eenzelfde spelbord. Het team dat na drie weken (22 februari) als eerste de Eiffeltoren weet te beklimmen, dan wel het meest dicht bij de top van de Eiffeltoren weet te komen, wordt door ons tot winnaar bekroont.

Zetten op het bordspel

Zetten (voor- of achteruit) op het bordspel zijn op verschillende manieren te verdienen, te weten:

 

1. WeFitter Stappenchallenge

Gedurende deze spelperiode worden alle stappen die jullie dagelijks maken bijgehouden in de WeFitter app. Wekelijks wordt er gekeken welk team die week het hoogst gemiddelde aantal stappen heeft gezet. De winnaar verdiend daarmee de meeste zetten (24 zetten), de nr. 2 verdiend 21 zetten etc. op het spelbord en het team met het laagste stappengemiddelde van die week verdiend de minste zetten (3 zetten).

2. Spelbord uitdagingen

Wat is een spel zonder uitdagingen, wellicht verdienen jullie wel een stap vooruit of achteruit. Wanneer jullie terecht komen op het croissantje betekent dit dat er iets gebeurt op het spelbord. Nieuwsgierig naar wat de verschillende vakjes betekenen? Bekijk snel de deelname-informatie! 

Railsport 'WeFitter' app

Om jullie afgelegde afstanden goed bij te houden wordt er gebruik gemaakt van de Railsport WeFitter app. Deze app verwerkt jouw dagelijkse activiteit (stappen) in een klassement en zorgt ervoor dat jij plezierig, laagdrempelig en bovenal op een gezellige manier in beweging blijft en werkt aan jouw vitaliteit! Je kan jouw eigen stappen terugzien in de app, maar... ook zien hoeveel stappen jouw collega's zetten!

 

Moet jij er een tandje bijdoen of ga jij juist je collega's een motiverend WhatsApp'je sturen? Samen sta je sterk en met elkaar halen jullie de finishlijn!

Nieuwsgierig geworden naar 'WeFitter' klik hier voor een video!

Image by Luke Chesser
Banner onderaan de pagina zonder tekst.png

Doe  jij  mee met het
Eiffeltoren spel? 

Wefitter banner website.png

Menu

Railsport Nederland

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

© ​Copyright Railsport Nederland

Logo RSN type schaduw blauw rood tekst r
bottom of page