top of page

Spelborden

Op woensdag 1 februari start het Railsport Eiffeltoren spel. Per spelbord strijden maximaal 8 teams tegen elkaar. Een team bestaat minimaal uit 15 personen en maximaal uit 20 personen. Hieronder tref je de indeling aan per spelbord.

230222 Eindstand Spelbord01.png

01

Spelbord

Klik op de afbeelding om te vergroten

Einduitslag - Spelbord 01

Het zit erop, het Railsport Eiffeltoren spel! Allereerst willen wij jullie bedanken voor jullie enthousiasme en inzet.  Ook al is het maar een spelletje is er toch echt één winnaar, en dat is het team 'OSD'. Gefeliciteerd, wat een (sportief) fanatisme en wat een stappen hebben jullie gezet, chapeau! 'OCCR' heeft het spannend weten te houden, maar gaat er toch vandoor met een zilveren medaille. 'Meldkamer Spoor Fit' is deze laatste week op de derde plek geëindigd, maar heeft daarmee net niet voldoende zetten in het overall klassement om de bronzen plak meer naar huis te nemen. Want deze gaat naar team 'K&LD x MOVE-IT'.

 

Waar er een winnaar is van het spel, is er ook een team wat het spel afsluit maar zeker niet minder haar best heeft gedaan. Met 15 zetten op het bord zijn 'ProjectControl Team 3' en 'Equipe la plus rapide' de hekkensluiter.

EInduitslag - Spelbord 02

Hoewel 'Comm'on y va' een goede start had aan het spel, kwamen 'ProRail bouwt netwerk naar Parijs' en 'BI-Fit' goed terug. De laatste titel 'weekwinnaar' gaat uit naar 'ProRail bouwt netwerk naar Parijs'. Dit team mist slechts drie punten om ook de eindoverwinning binnen te halen. Het team van 'Comm'on y va' heeft de meeste zetten behaald en is daarmee de winnaar van het Railsport Eiffeltoren spel. Gefeliciteerd met deze winst!

 

Ook in de middenmoot werd er om de vierde plek een mooie strijd geleverd door 'Team Toekomst' en 'De Kilometer Vreters'. Waar er een winnaar is van het spel, is er ook een team wat het spel afsluit maar zeker niet minder haar best heeft gedaan. Met 9 zetten op het bord is het team van 'Railcenter All Stars' de hekkensluiter.

230222 Eindstand Spelbord03.png

03

Spelbord

230222 Eindstand Spelbord02.png

02

Spelbord

Klik op de afbeelding om te vergroten

Uitslag week 2 - Spelbord 03

Het is erop, het Railsport Eiffeltoren spel! Allereerst willen wij jullie bedanken voor jullie enthousiasme en inzet. Naast de fysieke inspanning van de stappenchallenge hebben jullie op het spelbord ook vele avonturen met elkaar beleeft zoals vliegende baretten, vastgeplakte teams aan de Mona Lisa en zelfs teams die wijnvaten opvingen!

 

Een diepe buiging voor het team van 'Stappentellers United'. Ook al is het maar een spelletje is er toch echt één winnaar, vanaf dag één kunnen ze niet ingehaald worden. Gefeliciteerd, wat een stappen hebben jullie gezet, chapeau! Voor de tweede en derde plek is een flink strijd gestreden; het is 'NS Retail' die 'Railsport Together We Can' achter zich weet te laten en hiermee de tweede plek heeft weten te bemachtingen.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Uitslag week 2 - Spelbord 04

De laatste weekchallenge is gisternacht afgelopen. Wat hebben jullie er met zijn allen een leuke en spannende strijd van gemaakt. De 'CentiMetervreters' en 'Parijs is nog ver' bleken ook deze week aan elkaar gewaagd. Na een goed weekend van de 'CentiMetervreters' waren zij niet meer in te halen. 'Parijs is nog ver' is deze week op de tweede plek geëindigd en 'ProRail HRM in beweging 1' op de derde plek. Wat heeft deze week betekent voor het eindklassement!?

 

Laten we beginnen met het fantastische nieuws dat het de 'CentiMetervreters' is gelukt om de top van de Eiffeltoren te bereiken, chapeau! Hiermee zijn zij direct de winnaar van dit spelbord geworden. 'Parijs is nog ver' eindigt op de tweede plek en 'ProRail HRM in beweging 1' en 'De Loopneuzen' eisen met 42 punten een gedeelde derde plek op.

 

Waar er een winnaar is van het spel, is er ook een team wat het spel afsluit maar zeker niet minder haar best heeft gedaan. Met 9 zetten op het bord is het team van ' Dwarsliggers' de hekkensluiter.

230222 Eindstand Spelbord04.png

04

Spelbord

Klik op de afbeelding om te vergroten

Menu

Railsport Nederland

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

© ​Copyright Railsport Nederland

Logo RSN type schaduw blauw rood tekst r
bottom of page