top of page

Spelborden

Op woensdag 1 maart start het Railsport Eiffeltoren spel. Per spelbord strijden maximaal 8 teams tegen elkaar. Een team bestaat minimaal uit 15 personen en maximaal uit 20 personen. Hieronder tref je de indeling aan per spelbord.

Spelbord05 einduitslag.png

05

Spelbord

Einduitslag - Spelbord 05

Het Eiffeltoren spel zit erop! Allereerst wil ik jullie bedanken voor de inzet en enthousiasme. Naast de duizenden stappen die jullie gezet hebben, hebben jullie ook velen avonturen op het spelbord beleefd. Teams die op tijd wijn uit het wijnvat opvingen, tickets die vergeten zijn voor de Mona Lisa en teams die achter hun baret zijn aangerend.

 

Na al deze avonturen kan er toch maar echt één winnaar zijn en dat is geworden team 'West is Best 1'. Gefeliciteerd, wat een fanatisme en stappen hebben jullie als team neergezet!  'Sprinter' wist het spannend te houden en gaat er met de zilveren medaille vandoor. De top drie wordt afgesloten door 'Onderhoud nodig aan de Eiffel? Team 1'.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Einduitslag - Spelbord 06

Na drie weken zoveel mogelijk stappen zetten, zit het Eiffeltoren spel erop. Bedankt voor jullie inzet en blijf elkaar motiveren om lekker te blijven wandelen! Jullie hebben als team samengewerkt en ieder heeft een mooie teamprestatie kunnen neerzetten. De aangebrande croissantjes op het spelbord zorgde af en toe voor wat roet in het eten, maar dat kan de pret niet drukken!

 

Er is één team die alle aangebrande croissantjes wist te ontwijken én daarbij ook elke week de meeste stappen heeft gezet, dat is team: 'De Vooruit Lopers'. Gefeliciteerd, jullie wisten vanaf dag één het stappentempo hoog te houden en hebben jullie eerste plek niet meer weggegeven. Tijdens het Railsport Eiffeltoren spel zijn jullie ongeslagen gebleven. 'West is Best 2' heeft ook zeker hun best gedaan en mogen daarom ook trots zijn op hun tweede plek in het klassement. De top drie wordt afgesloten door 'De Legale Boefjes'.

Spelbord06 einduitslag.png

06

Spelbord

Klik op de afbeelding om te vergroten

Spelbord07 einduitslag.png

07

Spelbord

Klik op de afbeelding om te vergroten

Einduitslag - Spelbord 07

Ook de laatste week van het Eiffeltoren spel zit erop. We hebben genoten van jullie inzet en enthousiasme. Jullie hebben samen duizenden stappen gezet en echte team effort laten zien. De laatste weekchallenge is gisternacht afgelopen en de einduitslagen zijn dus ook bekend….  

 

De laatste week was een spannende strijd, na afgelopen week stonden drie teams op een gedeelde eerste plaats. Elk team heeft zijn uiterste best gedaan om deze week de meeste stappen te zetten, maar er kan toch maar echt één winnaar zijn. Dat is geworden team 'Noordwest Always Best'. Gefeliciteerd! Jullie hebben het spannend gemaakt en gaan er met de tweede plaats vandoor: 'Voilà!'. De top drie wordt afgesloten door 'Comm'on y va tous'.

 

Verder in het klassement was het ook nog spannend zo zijn, 'V&BD Snelwandelaars', 'KTT10' en 'V&B Duurlopers' samen geëindigd op vakje 27.

Menu

Railsport Nederland

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

© ​Copyright Railsport Nederland

Logo RSN type schaduw blauw rood tekst r
bottom of page