top of page

Spelborden

Op woensdag 1 maart start het Railsport Eiffeltoren spel. Per spelbord strijden maximaal 8 teams tegen elkaar. Een team bestaat minimaal uit 15 personen en maximaal uit 20 personen. Hieronder tref je de indeling aan per spelbord.

Spelbord05 week 2.png

05

Spelbord

Uitslag week 2 - Spelbord 05

Het is alweer tijd voor een update, jullie gaan als een speer en week twee van de stappenchallenge zit erop! 'West is Best 1' heeft vanaf dag 1 de koppositie weten te behouden. Voor de tweede en derde plaats was de strijd spannender. 'ProRail Gebiedsteams Noord & Oost' en 'Sprinter' wisselde de afgelopen week van plaats. Uiteindelijk heeft 'Sprinter' de laatste eindsprint genomen en is op de tweede plek geëindigd. Daarmee ''ProRail Gebiedsteams Noord & Oost' geëindigd op de derde plek.

Klik op de afbeelding om te vergroten

Uitslag week 2 - Spelbord 06

we gaan als een speer en week twee van de stappenchallenge zit erop! Ook deze week wisten 'De Vooruit Lopers' vanaf dag 1 de koppositie te bemachtigen en aan te houden. 'West is Best 2' is op de tweede plek geëindigd en 'De legale boefjes' sluit de top drie af. Verder in het klassement was het spannend, 'Hallo HR' heeft een inhaalslag gemaakt op dinsdag en is hiermee op de vierde plek geëindigd. 

Spelbord06 week 2.png

06

Spelbord

Spelbord07 week 2.png

07

Spelbord

Klik op de afbeelding om te vergroten

Uitslag week 2 - Spelbord 07

Het is alweer tijd voor een update, we gaan als een speer en week twee van de stappenchallenge zit erop! Deze week heeft 'Noordwest Always Best' de koppositie weten te bemachtigen en deze niet meer losgelaten. Op dinsdag heeft 'Voilà!' team 'Comm'on y va tous' nog weten in te halen. 'Volià!' is tweede geworden en 'Comm'on y va tous' sluit de top drie af. Deze week heeft 'KTT10' laten zien dat ze erg dicht bij de vierde plek kunnen komen, weten zij volgende week nog meer stappen te zetten en de top drie te behalen?

Klik op de afbeelding om te vergroten

Menu

Railsport Nederland

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

© ​Copyright Railsport Nederland

Logo RSN type schaduw blauw rood tekst r
bottom of page