top of page

De einduitslag

De finish is bereikt en wat hebben jullie genoten van deze tocht door Europa!  

De einduitslag/prijsuitreiking

Het zit er nu echt op: de Railsport/ProRail Europa challenge! Wat hebben we er allemaal veel plezier aan beleefd, wat een leuke reacties hebben wij mogen ontvangen. 

 

Dé challenge

Op maandag 29 maart startte de ProRail Europa Challenge waarbij 14 teams met elkaar de strijd zijn aangegaan om als team zijnde 11.428.571 stappen te zetten.

 

Vele collega’s trokken deze periode hun wandel/hardloop schoenen aan en zette een flink aantal stappen per dag. Tijdens deze challenge kwamen veel enthousiaste reacties voorbij, de challenge zorgde voor meer beweging bij de collega’s en ook werd door de teamcaptains de verbinding gezocht. Waarbij het ene team ging voor het 'meedoen', gingen andere teams de strijd aan voor het klassement. Uiteindelijk kan er maar één team er met de hoofdprijs vandoor gaan. Nieuwsgierig naar het klassement? Deze tref je hier aan!

 

Prijsuitreiking

Afgelopen vrijdag (21-05) heeft er een kleine prijsuitreiking plaatsgevonden waarbij Jasper Ingram, teamcaptain van het winnende team: Stappentellers United, de beker uit handen van Raymond van Hattem (directeur HR) en Marieke Oosterlaan (Railsport) uitgereikt kreeg. Door de corona konden we hier helaas geen grote happening van maken, maar desalniettemin niet minder verdiend.

 

Terugblik

Nieuwsgierig welke steden jullie ook alweer hebben aangedaan? Klik hier voor een korte terugblik. Daarnaast zal er op Focus ook aandacht worden besteed aan deze challenge.  

 

Wij willen jullie allen hartelijk danken voor jullie deelname en enthousiasme.

Logo RSN type schaduw blauw rood tekst r
Aanmelden gesloten

Menu

Aanmelden gesloten

Railsport Nederland

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

Logo RSN type schaduw blauw rood tekst r

© ​Copyright Railsport Nederland

bottom of page