top of page

Uitgebreide challenges

Heb jij eerder deelgenomen aan een stappenchallenge? Bekijk dan op deze pagina welke uitbreidingen er op de challenges zijn. 

Lees eerst onderstaande voor je verder gaat:

!

               Houdt bij het maken van je challenge keuze rekening met het volgende: 
 

  1. Hoe ingewikkelder de challenge, hoe drempelverhogend dit werkt – kijk dus goed naar jouw groep/deelnemers en welk doel je wilt bereiken!
     

  2. Voor iedere challenge heb je een device/wearable nodig die jouw activiteit en/of stappen registreert. WeFitter kan zelf geen activiteiten meten/registreren, zij halen hun informatie uit andere apps
     

  3. Bij km challenges of activiteitenchallenges dient iedere activiteit geregistreerd te worden. Wij adviseren deze challenges alléén wanneer je al kennis hebt gemaakt met challenges in WeFitter én wanneer jij zeker weet dat iedereen in jouw team overweg kan met het registreren van (real-time) activiteiten. Wanneer dit niet het geval is, ga voor safe en kies voor een uitdagende stappenchallenge.

De Railsport WeFitter app kent tallozen mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om naast wandelen ook fietsen en zwemmen te registreren. En kun je een challenge doen op basis van afstand (aantal km) of zelfs op punten! Om inzicht te krijgen in de mogelijkheden hebben wij enkele challenges uitgewerkt en opgesomd.

 

Véél plezier het maken van de challenge keuze!

Km challenge
Ontwerp zonder titel (7).jpg

Kilometers

Challenge gebaseerd op het aantal geregistreerde kilometers

 

In deze challenge kan je toewerken naar een gezamenlijk doel ('x' aantal kilometers), maar bijvoorbeeld ook een challenge op individuele basis met als doel om individueel 40 km per week te wandelen.

Dit is een leuke challenge wanneer je gelijkgestemde (alleen maar wandelaars of fietsers of hardlopers) in jouw groep hebt zitten.

Tijdchallenge

Tijd

Challenge gebaseerd op het aantal geregisteerde minuten

 

Bij deze challenge krijg je inzichtelijk hoeveel minuten per week jij actief bent! Echter, een uur hardlopen is weer intensiever dan een uur wandelen. Wanneer je dit onderscheidt in intensiviteit wilt maken, adviseren wij een challenge o.b.v. punten.

 

Interesse gekregen in deze uitdaging? Neem contact op met Railsport om deze challenge door te nemen.  

Image by Onur Binay
Puntenchallenge
Sporten.jpg

Punten

Challenge waarbij je km, tijd of kcal omzet naar punten

 

Een challenge o.b.v. punten is het meestomvattend in de categorie 'activiteitenchallenge'. Zo kun je punten geven aan tijd, kilometer of kcal en activiteiten op deze manier 'gelijk' trekken.

 

Interesse gekregen in deze uitdaging? Neem contact op met Railsport om deze challenge door te nemen. 

Teamverband

Teamverband

Challenge uitvoeren in teamverband

Een grote afdeling of vele deelnemers: alle challenges zijn ook uit te voeren in teamverband. Eén team bestaat dan uit het ‘aantal personen’ en gaan jullie onderling de strijd met elkaar aan wie als eerste de challenge heeft volbracht.

Interesse gekregen in deze uitdaging? Neem contact op met Railsport om deze challenge door te nemen. 

Ontwerp zonder titel (5).jpg

Wij zijn eruit! Wat nu?

Heb jij samen met je team een challenge-keuze gemaakt? Of heeft jullie team deze mogelijkheden aan het denken gezet en hebben jullie een 'eigen' challenge bedacht? Neem dan snel contact op met Railsport Nederland en bespreek de inrichting van jullie challenge!

Klaar voor de vlucht
Couple Running
triomfboog
Zwemmen baantjes trekken
bottom of page