top of page

Spelbord

Spelbord

EINDUITSLAG.png

Klik op de afbeelding om te vergroten

Railsport WeFitter Olympic Games

EINDUITSLAG

Citius, altius, fortius! Wat een enthousiasme en inzet hebben jullie deze Olympic Games laten zien. chapeau. Wij hebben iedere week genoten van de spannende strijd in de stappenchallenge en van de ingeleverde weekopdrachten.

 

Met de last-minute gemaakte stappen en de ingeleverde weekopdrachten maken we de eindstand op. Laten we beginnen met de stappenchallenge, daar haalt CMBO wederom de hoofdprijs binnen met ruim 140.000 stappen, (letterlijk) op de voet gevolgd door Stappentellers United. 9292 Happy Feet en BI-Fit hebben ook hun best gedaan, en verdienen respectievelijk 4 en 2 zetten met hun gezette stappen.

 

Maar nu de grote vraag, wie heeft de weekopdracht gewonnen en wie mag zich kronen tot Railsport Olympic Champion? Na een lang overleg kwam de jury uiteindelijk tot een unaniem besluit: Stappentellers United heeft de drie punten verdient en is daarmee de grote kampioen! CMBO mag het zilver omhangen en 9292 Happy Feet (brons) sluit af onder de noemer 'meedoen is belangrijker dan winnen', en incasseren helaas op de valreep nog een strafpunt voor een niet ingeleverde weekopdracht. Last but not least ontvangt BI-Fit nog een mooi olympisch diploma.

 

Nieuwsgierig naar alle inzendingen? Deze zijn hier te vinden.

Menu

Railsport Nederland

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

© ​Copyright Railsport Nederland

Logo RSN type schaduw blauw rood tekst r
bottom of page