top of page
Railsport
Decemberspel spelbord
Kerst Tulband (10).png

Uitslag

decemberspel   2021

211220 Spelbord 1.png

001

Uitslag week 4 - Spelbord 001

We houden jullie niet langer in spanning, de winnaar is bekend! Op de eerste plaatst is geëindigd: Team CMBO, gefeliciteerd met jullie overwinning. Jullie spelen in de week van 24 januari nog een extra spel tegen de winnaars van de andere spelborden. Informatie hierover ontvangen jullie in de week van 10 januari. 

 

Door een wak op het spelbord hebben we een gedeelde tweede plaats. Teams CMBO2 en FitHRM zijn beide op vakje 53 beland en hebben daarmee een gedeelde tweede plaats behaald. Ook voor de derde plaats hebben we een gedeelde plek. De Dwarsliggers en V&BD Snelwandelaars zijn beide op plaats drie beland. Op plek vier is dreamteam

Klik op de afbeelding om te vergroten

Uitslag week 4 - Spelbord 002

 

Het Railsport Decemberspel zit erop! Allereerst willen wij alle teams hartelijk bedanken voor hun enthousiasme en inzet, wij hebben genoten van jullie deelname.

 

En nu, tromgeroffel! Want we gaan over naar de einduitslag... Het winnende team heeft week na week op kop gestaan en bleef de andere teams uitdagen om tot het maximale te gaan. Op de eerste plaatst is geëindigd team 9292 Happy Feet, proficiat met jullie overwinning. Jullie spelen in de week van 24 januari nog een extra spel tegen de winnaars van de andere spelborden. Informatie hierover ontvangen jullie in de week van 10 januari. 

 

Team NO-LIMIT pakte tijdens de laatste weekopdracht het laatste extra punt eindigt hiermee op de tweede plaats, in het wak! ;-) Het bleef spannend tot aan het eind wie er met de derde plaats vandoor ging. Team The Human Fitbit wist de De altijd snelle ICT-ers toch van zich af te schudden. Team B&O en co eindigt om plaats vijf en de Stations Stappers maakte het spannend door geen weekopdracht in te leveren een daardoor in de lawine terecht te komen. Oef! De zogenoemde 'poedelprijs' gaat deze editie van het decemberspel naar StationsPR.

211220 Spelbord 2.png

002

Klik op de afbeelding om te vergroten

211220 Spelbord 3.png

003

Klik op de afbeelding om te vergroten

Uitslag week 4 - Spelbord 003

Het zit erop, het Railsport Decemberspel! Allereerst willen wij jullie allemaal danken voor jullie enthousiasme en inzet. Wij hebben iedere week genoten van de spannende strijd in de stappenchallenge en van de ingeleverde weekopdrachten.

 

Tot het einde toe was het een spannende strijd tussen de teams van BI-Fit en C€SH IN. In de stappenchallenge was het vaak stuivertje wisselen en ook met de weekopdrachten gingen jullie beide voor de winst om dat extra puntje te verdienen. Uiteindelijk heeft het team van BI-Fit de meeste zetten behaald en is daarmee de winnaar van het Railsport Decemberpel. Gefeliciteerd met deze winst! Jullie spelen in de week van 24 januari nog een extra spel tegen de winnaars van de andere spelborden. Meer informatie hierover ontvangen jullie in de week van 10 januari. 

 

Ook in de middenmoot was het spannend! Tussen de nummers 4 en 6 zit maar één zet verschil, waarbij de teams van 'de Traplopers en 'Don't take IT too seriously' gezamenlijk op vakje 27 zijn beland. Het team van CentiMetervreters heeft 26 zetten mogen zetten.  Waar er een winnaar is van het spel, is er ook een team wat het spel afsluit maar zeker niet minder haar best heeft gedaan. Met 21 zetten op het bord is het team van Vitality with Facility de hekkensluiter.

 

Uitslag week 4 - Spelbord 004

Het zit erop, het Railsport Decemberspel! Allereerst willen wij jullie allemaal danken voor jullie enthousiasme en inzet. Wij hebben iedere week genoten van de spannende strijd in de stappenchallenge en van de ingeleverde weekopdrachten. Vooral de vlogs, wat was dat leuk zeg!

 

Ook al is het maar een spelletje is er toch echt één winnaar, vanaf dag één kunnen we niet om ze heen, het team van Stappentellers United. Gefeliciteerd, wat een (sportief) fanatisme en wat een stappen hebben jullie gezet, chapeau! Jullie spelen in de week van 24 januari nog een extra spel tegen de winnaars van de andere spelborden. Informatie hierover ontvangen jullie in de week van 10 januari. 

 

Het team van Samen over wegen heeft het team van Stappentellers United lange tijd op de hielen gezeten, maar haalde het helaas niet om op het spelbord de koppositie over te nemen. Maar met een tweede plaats, heeft dit samengestelde team van ProRail en NS een hele mooie prestatie geleverd.

 

En dan komen we bij de nummers 3 t/m 6, jeetje wat hebben jullie het spannend gemaakt! In de stappenchallenge was het vaak stuivertje wisselen tussen 'the Fit Reporters' en het team van 'Ricardo' en ook met de weekopdrachten gingen jullie echt voor de winst van de week om dat extra puntje te verdienen. Dit alles is goed terug te zien in deze einduitslag, zo heeft het team van Ricardo de weekopdracht met het moodboard gewonnen en mocht het team van 'Opleidingsbureau' mee op de rug van Rudolf! Met als gevolg dat tussen de nummers 3 en 6 maar 6 zetten verschil zit. Deze onderlinge strijd is uiteindelijk gewonnen door het team van Ricardo met 40 zetten op het bord.

 

Waar er een winnaar is van het spel, is er ook een team wat het spel afsluit maar zeker niet minder haar best heeft gedaan. Met 16 zetten op het bord is het team van 'Ondergrondse condities' de hekkensluiter.

Spelbord 4.png

004

Klik op de afbeelding om te vergroten

Menu

Railsport Nederland

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

© ​Copyright Railsport Nederland

Logo RSN type schaduw blauw rood tekst r
bottom of page