RAILSPORT 'WEFITTER'

De actieve challenge voor iedereen en overal!

PRORAIL ERTMS

ProRail CM infra ontwikkeling 1280px-Pro
Sporten.jpg

Blijf op de hoogte

25-03-2021 De eerste tussenstand is bekend! Klik hier

18-03-2021 De try-out periode zit er op en is het tijd voor het echte werk. De volgende challenge 'Punten Scoren 1.0' staat klaar in de app. 

 

09-03-2021 Doe mee met de 'ProRail ERTMS punten challenge' en meld je nu aan in de Railsport Wefitter app. 

 

Voortgang challenge

Bekijk hier het puntengemiddelde van jullie challenge. Dit punten-gemiddelde wordt tweewekelijks bijgewerkt (puntentotaal/aantal teamdeelnemers)

Een up-to-date puntentotaal, progressie en leaderboard vind je in de app.  

Voortgang totaal 

Team F-it:

Team VL in beweging

Team CoFit IEP

Team Run OVEB Run

Team Track Changes

Team Full Medal Jacket

Team CSS beweegt!

versie:  25 maart

984 punten​ per persoon

882 punten​ per persoon

772 punten​ per persoon

596 punten​ per persoon

595 punten per persoon​

372 punten per persoon

295 punten per persoon

Smartwatch

Mijn pauzetijd wordt geregistreerd

Deze bug zit hem in de verwerking van de data die o.a. Fitbit pusht naar WeFitter. Waar de desbetreffende Fitbit registreert in snelheid (km/h) en daarmee dus 0 km/h stilstaan/pauzetijd is. Gaat WeFitter ervan uit dat registratie op tijdniveau plaatsvindt, pauzetijd = tijdregistratie stopt. Door deze ‘miscommunicatie’ klopt de actieve tijd niet met het puntentotaal in WeFitter. Echter, wordt niet iedere pauzetijd foutief gepusht naar WeFitter. Het is dus zogenoemd geen Fitbit breed probleem, alleen flinke pech dat dit nou net wel bij jou en andere deelnemers is voorgekomen.

Real time registreren

Om een zo goed mogelijk puntenresultaat te behalen is het advies vanuit WeFitter om de activiteiten real time te registreren/loggen: start activiteit is ook start van registreren – einde activiteit is registratie stoppen. Het achteraf invoeren van activiteiten of wijzigen van deze activiteiten blijkt foutgevoeliger dan vooraf gedacht. Let wel; het achteraf invoeren van activiteiten hoeft overigens niet altijd fout te gaan! Waarom de ene handeling voor foutieve puntenregistratie zorgt en de andere niet heeft ook weer te maken met hoe de devices/wearables de gegevens pushen en de verwerking van WeFitter. Hierin is in de ontwikkeling van de app een keuze gemaakt (door WeFitter) waarbij het real time registreren de voorkeur krijgt boven het achteraf registreren van activiteiten (fraudegevoelig).

Leaderboard niet zichtbaar

Momenteel ondervindt WeFitter problemen om het leaderboard goed weer te geven, wat ontzettend vervelend is. Door een bug in de app (WeFitter) en het handmatig wijzigen van gegevens (activiteiten/teams etc.), connecties aan- en uitzetten (deelnemers) heeft dit probleem elkaar versterkt. WeFitter probeert alle gegevens goed binnen te halen en dit weg te zetten, echter geeft dit een error. Wij zitten er bovenop en WeFitter is er mee bezig (we hebben de problemen scherp). Wij vinden dit enorm vervelend en hopen net als jullie dat deze problemen spoedig zijn verholpen! Het vriendelijke verzoek om zo min mogelijk handmatig te wijzigen/toe te voegen. 

Hoe actief ben jij?

We weten het allemaal, dagelijks 30 minuten actief zijn is de 'norm'. Haal jij dit met gemak of heb je misschien een extra stimulans nodig? Voor beide hebben wij nu een leuke uitdaging...

 

Ga samen met jouw team de strijd aan tegen andere teams van ProRail ERTMS! Log jouw activiteit en verdien punten. Welk team is het meest actief?

Samen met jouw team ga je voor de 25.500 punten!

Deze challenge loopt van 19 maart tot maandag 5 april

Dit (virtueel) bewegen gaat middels de Railsport Wefitter app. Dit is een laagdrempelige app die de dagelijkse activiteit bijhoudt in een klassement. 

Sporten.jpg
Doe jij mee?!
 
Image by Rutger Rog

Hoe kan ik deelnemen aan 'WeFitter'?

Stap 1: Download de WeFitter app via Google Play óf App store

Stap 2: Maak een account aan met jouw e-mailadres en een  gewenst wachtwoord.

Stap 3: Vul de company inlogcode in (deze krijg je per email/via de teamcaptain toegezonden). 

Stap 4: Je hebt nu een account die kan deelnemen aan de ProRail ERTMS challenge!

Stap 5: Selecteer jouw team, join de challenge, connect jouw wearable en beweeg!  

Image by Ryan De Hamer

Tips

Waar kan ik tips vinden?

Bekijk voor vragen de FAQ-pagina.
 

Wanneer jouw vraag/antwoord hier niet tussen staat, vernemen wij dat uiteraard graag! Dit kan per e-mail naar info@railsport.nl.

Couple Running