RAILSPORT 'WEFITTER'

prorail-logo-png-transparent.png

Hoe ver schop jij het?

Hoeveel stappen is het lopen van de VL-post Utrecht naar die in Den Haag? Kijk hier op de routekaart met afstanden tussen de ProRaillocaties en doe mee met de Stappenchallenge.

Gebruik de Railsport WeFitter App, kijk welke locaties jij virtueel kunt ‘passeren’ en registreer je stappen. Hoe ver denk je te kunnen komen in een week?

 

Elke stap die jij zet, in en rondom het huis, tijdens het boodschappen doen of bij de hond uitlaten, tellen mee!

Ontwerp zonder titel (10).jpg

ProRail Vitaliteitsweek

Tijdens de ProRail vitaliteitsweek word jij uitgedaagd om iedere dag een stapje extra te zetten. De Railsport WeFitter-app helpt hierbij. Want, jullie kunnen meedoen met een stappenchallenge!

Zo kan jij op een leuke manier samen wandelen, zonder dat je op de dezelfde locatie hoeft te zijn. Je motiveert elkaar om dagelijks voldoende stappen te maken. Wat belangrijk is voor je fysieke en mentale gezondheid. Je krijgt meer productiviteit en energie na het maken van een wandeling. Ook helpt het je te onthaasten en verbetert het je creativiteit.

Kortom, met de WeFitter-app strijd je met en tegen elkaar. Doe jij mee?

Event informatie

Startdatum challenge 

Wandel 'digitaal' samen met jouw ProRail collega's en Railsport door het land! Deze challenge start op: 9 november 2021.

Voor wie

Deelname staat open voor alle medewerkers van ProRail.

Aanmelden

Deelnemen aan deze challenge kan direct via de app, dit hoeft niet via een aanmeldformulier. Deelname is verblijvend en op eigen initiatief, voor deze challenge geldt de olympische gedachte: 'meedoen is belangrijker dan winnen'

Locatie

Elke stap die jij zet, in en rondom het huis, tijdens het boodschappen doen of bij de hond uitlaten, tellen mee!

Kosten

Je hoeft alleen maar de (gratis) Railsport 'WeFitter' app te downloaden en te koppelen aan een app van jouw keuze (Garmin, Samsung/ Apple Health etc.)

Klik hier voor meer informatie over de WeFitter app en doe mee!

Image by Hanna Eberhard
Ontwerp zonder titel (23).png

FAQ Pagina

Mag ik meedoen aan de ProRail brede Railsport 'WeFitter'?

Deelname staat open voor medewerkers in actieve dienst van ProRail.

Hoe worden de afstanden bijgehouden?

Om jullie afgelegde afstanden goed bij te houden wordt er gebruik gemaakt van de Railsport WeFitter app. Deze app verwerkt jouw dagelijkse activiteit (stappen) in een klassement en zorgt ervoor dat jij plezierig, laagdrempelig en bovenal op een gezellige manier in beweging blijft en werkt aan jouw vitaliteit! Je kan jouw eigen stappen terugzien in de app, maar... ook zien hoeveel stappen jouw collega's zetten!

Meer informatie? Neem een kijkje op onze FAQ pagina.

Doe samen met (al) je collega's van ProRail mee met de Railsport 'WeFitter' challenge!​ De veters zijn gestrikt en jullie gaan van start aan het virtuele rondje langs de VL-posten door Nederland! 

Bekijk hier de route kaart! 

Image by Joanna Nix-Walkup
Ontwerp zonder titel (33).png
Nederlands veendorp
Non-Stop naar Amsterdam

Menu

Railsport Nederland

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

© ​Copyright Railsport Nederland

Logo RSN type schaduw blauw rood tekst r