top of page
Wefitter winter olympics (5).png
Image by Vytautas Dranginis

Laatste nieuws

FINISH - De finish is gehaald, wat een leuke strijd was het tussen de titanen van het Railsport Decemberspel, tijdens deze Olympic Games. Wij hebben genoten van jullie inzet en originele inzendingen van de weekopdrachten. Maar er kan er maar één de winnaar zijn - GEFELICITEERD STAPPENTELLERS UNITED! 

Bekijk hier de einduitslag. 

We zijn er bijna!- De tweede weekopdrachten is voltooid. Nieuwsgierig naar alle opdrachten? Klik dan hier. Bekijk hier de tussenstand. Zet 'm op de laatste week!

We zijn op de helft - Bekijk hier de tussenstand van deze Railsport Olympic Games.

 

Tussenstand - De eerste weekopdrachten zijn voltooid. Nieuwsgierig naar alle opdrachten? Klik dan hier. Bekijk hier de tussenstand.

De eerste tussenstand is bekend - Nieuwsgierig hoeveel zetten jouw team heeft gezet? Kijk dan hier voor de spelborden.

 

De Railsport Olympic Games zijn begonnen - Succes met de stappen deze week!

Onthulling Spelbord - Klik hier om het Railsport Olympic Games spelbord te bekijken.

Klaar voor de start! - Haal de wandelschoenen maar weer uit de kast en maak je klaar voor het vervolg van het decemberspel. Namelijk de Railsport Olympic Games. Op 18 januari ontvangen de deelnemende teams de deelname-informatie.

Rode bladeren

Railsport Olympic games

Het nieuwe jaar is begonnen en daarmee is het tijd voor de winnaars battle van het Railsport decemberspel. De afgelopen periode hebben we (weer) in lockdown doorgebracht, maar wellicht heeft deze lockdown er ook voor gezorgd dat jullie team extra getraind aan de start verschijnt van dit nieuwe spel – the olympic games!

De komende drie weken staat voor jullie winnaars een nieuwe challenge op het programma, om once and for all te besluiten wie zich mag bekronen tot 'Koning van WeFitter'

 

Zetten op het Railsport spelbord zijn wederom op verschillende manieren te verdienen. Om zetten te kunnen maken op het Railsport spelbord dien je met je teamgenoten opdrachten te volbrengen. Dit kan d.m.v. de Stappenchallenge in de Railsport WeFitter app, maar ook door het uitvoeren van uitdagende weekopdrachten. Maar let op: een misstap is zo gemaakt, dus zorg dat je met jouw team de juiste strategie bedenkt om gezamenlijk zo snel mogelijk de digitale eindstreep te behalen! 

 

Trommel jouw teamleden alvast weer op en zorg ervoor dat jullie team in de startblokken staat, de spelen starten maandag 24 januari.

Skiën met skistokken
Image by Jerry Yu

Olympic games

Doel van het spel

Het team dat, op de dag van de finish (maandag 14 februari 2022), aan kop ligt op het Olympic games spelbord is 'de' winnaar.

Ga samen de strijd aan!

Ga samen met jouw team de strijd aan met jouw spoorcollega's. Hoe hoger jullie weekgemiddelde bij de stappenchallenge, hoe meer zetten vooruit. Daarnaast zijn er ook punten te verdienen d.m.v. weekopdrachten en zijn er extra challenges vrij te spelen op het spelbord zelf.

Wat zijn de spelrels van de Olympic Games?

De spelregels staan hier!

Locatie

Elke stap die jij zet, in en rondom het huis, tijdens het boodschappen doen of bij de hond uitlaten, tellen mee!

Event informatie

Startdatum Railport Olympic games 

De Railsport ‘WeFitter’ Olympic games starten op maandag 24 januari 2022.

Voor wie

Deelname staat open voor de vier winnende teams van het Railsport Decemberspel. Railsport heeft contact opgenomen met de desbetreffende teamcaptains.  

Kosten

Je hoeft alleen maar de (gratis) Railsport 'WeFitter' app te downloaden.

Meer informatie? Neem een kijkje op onze FAQ pagina.

Schietbaan
Veters strikken

Railsport 'WeFitter' app

Om jullie afgelegde afstanden goed bij te houden wordt er gebruik gemaakt van de Railsport WeFitter app. Deze app verwerkt jouw dagelijkse activiteit (stappen) in een klassement en zorgt ervoor dat jij plezierig, laagdrempelig en bovenal op een gezellige manier in beweging blijft en werkt aan jouw vitaliteit! Je kan jouw eigen stappen terugzien in de app, maar... ook zien hoeveel stappen jouw collega's zetten!

 

Moet jij er een tandje bijdoen of ga jij juist je collega's een motiverend WhatsApp'je sturen? Samen sta je sterk en met elkaar halen jullie de finishlijn!

Nieuwsgrierig geworden naar 'WeFitter' klik hier voor een video!

Kerst Tulband (17).png

Welk

team

beste?

is

het

Menu

Railsport Nederland

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

© ​Copyright Railsport Nederland

Logo RSN type schaduw blauw rood tekst r
bottom of page