top of page
CHALLENGE GEHAALD! (27).png

Railsport 'WeFitter' Decemberspel!

Vorm een team met collega's en start samen met 'het' Railsport Decemberspel

Image by Markus Winkler

Laatste nieuws

Uitslag week 4 - De laatste week stappenchallenge zit erop. Nieuwsgierig naar alle ingeleverde wandelmoodboards? Deze zijn hier te vinden. En klik hier voor de uitslag van het decemberspel!

 

Weekopdracht 3 - Klik hier voor de tussenstand. Nieuwsgierig naar alle ingeleverde vlogs? Vraag de link op bij jouw teamcaptain. 

 

Tussenstand week 3 - De derde week stappenchallenge zit erop en de toon is gezet! Klik hier voor de tussenstand.

Weekopdracht 2 - Klik hier voor de tussenstand. Nieuwsgierig naar alle ingeleverde stripverhalen? Deze zijn hier te vinden.

Sinterklaaspagina - Dag Sinterklaasje dahaag, dahaag. Als afscheidscadeau voordat Sinterklaas weer terug naar Spanje vaart geeft hij de Sinterklaaspagina aan iedereen vrij! 

Tussenstand week 2 - De tweede week stappenchallenge zit erop en de toon is gezet! Klik hier voor de tussenstand.

 

Weekopdracht 1 - Klik hier voor de tussenstand. Nieuwsgierig naar alle ingeleverde Sinterklaasgedichten? Deze zijn hier te vinden.

Gouden vakjes spelbord - Het gouden vakje is vrijblijvend voor de fun en hier zijn geen extra zetten mee te verdienen. 

Tussenstand week 1 - De eerste week stappenchallenge zit erop, wat was het een spannende strijd! Nieuwsgierig geworden naar de spelborden? Houd dan deze pagina in de gaten! 

 

Klaar voor de start! - Het decemberspel is gestart en de eerste stappen zijn gezet. Succes allemaal! 

Rode bladeren

Railsport ‘WeFitter’ decemberspel

De dagen worden korter en de avonden langer, het is tijd voor het Railsport Decemberspel! Vorm samen met jouw collega’s een team en strijd met elkaar tegen de andere spoorwegteams. Welk team heeft na vier weken de meeste zetten gezet op het Railsport spelbord en kan zich tot winnaar bekronen!

 

Zetten op het Railsport spelbord zijn op verschillende manieren te verdienen. Om zetten te kunnen maken op het Railsport spelbord dien je met je teamgenoten opdrachten te volbrengen. Eén van de opdrachten is heel eenvoudig: bewegen d.m.v. de December Stappenchallenge in de Railsport WeFitter app, maar ook door het uitvoeren van verrassende weekopdrachten. Uiteraard kom je op het spelbord ook de nodige challenges tegen en wanneer je die goed weet af te ronden, dan levert dat jouw team ook extra punten (lees zetten op het bord) op. Maar let op: een misstap is zo gemaakt, dus zorg dat je met jouw team de juiste strategie bedenkt om gezamenlijk zo snel mogelijk de digitale eindstreep te behalen!

Vorm een team en verdien jouw zetten op het Railsport Decemberspel

Per spelbord strijden max. 8 teams tegen elkaar. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden er meerdere spelborden gestart. 

 

Ontwerp zonder titel (20).png
Sint

Decemberspel

Doel van het spel

Het team dat, op de dag van de finish (maandag 20 december 2021), aan kop ligt op het Decemberbord is 'de' winnaar van het spel.

Ga samen de strijd aan!

Ga samen met jouw team de strijd aan met jouw spoorcollega's. Hoe hoger jullie weekgemiddelde bij de stappenchallenge, hoe meer zetten vooruit. Daarnaast zijn er ook punten te verdienen d.m.v. weekopdrachten en zijn er extra challenges vrij te spelen op het decemberbord zelf.

Wat zijn de spelrels van het decemberspel?

De spelregels staan hier!

Locatie

Elke stap die jij zet, in en rondom het huis, tijdens het boodschappen doen of bij de hond uitlaten, tellen mee!

Event informatie

Startdatum decemberspel 

Het Railsport ‘WeFitter’ decemberspel start maandag 22 november 2021.

Aanmelden - gesloten

Aanmelden kon tot en met zondag 7 november 2021 in teamverband of individueel (Railsport deelt jou in). Een team bestaat uit 15 tot 25 personen. 

Voor wie

Deelname staat open voor alle medewerkers van de bij Railsport aangesloten spoorwegbedrijven.

 

Kosten

Je hoeft alleen maar de (gratis) Railsport 'WeFitter' app te downloaden.

Meer informatie? Neem een kijkje op onze FAQ pagina.

Image by Hanna Eberhard
WeFitter

Railsport 'WeFitter' app

Om jullie afgelegde afstanden goed bij te houden wordt er gebruik gemaakt van de Railsport WeFitter app. Deze app verwerkt jouw dagelijkse activiteit (stappen) in een klassement en zorgt ervoor dat jij plezierig, laagdrempelig en bovenal op een gezellige manier in beweging blijft en werkt aan jouw vitaliteit! Je kan jouw eigen stappen terugzien in de app, maar... ook zien hoeveel stappen jouw collega's zetten!

 

Moet jij er een tandje bijdoen of ga jij juist je collega's een motiverend WhatsApp'je sturen? Samen sta je sterk en met elkaar halen jullie de finishlijn!

Nieuwsgrierig geworden naar 'WeFitter' klik hier voor een video!

CHALLENGE GEHAALD! (23).png

Doe

jij

mee?

Doe samen met (al) je collega's  mee met het:   Railsport 'WeFitter' decemberspel!

Menu

Railsport Nederland

Korte Schaft 10

3991 AT Houten

+3164 307 0737 whatsapp

info@railsport.nl

© ​Copyright Railsport Nederland

Logo RSN type schaduw blauw rood tekst r
bottom of page